Skip to main content

The infamous Bombaklats crew are back with a banger.

Netherland’s finest just dropped a new 25 minute edit and it’s a subtle reminder how underrated these guys are.

Filmed by Jan Maarten Sneep and Sami El Hassani, this latest offering highlights how strong the Dutch scene is right now, featuring Tim Zom, Robbin De Wit, Sebastiaan Vijverberg, Rob Maatman, Shajen Willems, Pascal Moelaert, Robin Pedro, Remco Stolze, Nassim Guammaz, Rendert Guiljam, Martijn Van Hemmen, Wouter de Jong, Thomas Wieringa, Sneep, Marcel Beemster, Bastiaan van Zadelhoff, Dennie Wagner, Niels vd Zeeuw, Sico Djermor, Billy Hoojendijk, Alexander Belhadj, Glen Fox, Youness Amrani, Kevin Vu, Adison Pedro, Rachid Addou, Joey Verberkt, Jeremy van der Eijk, Gijs Visser, Marc Francis vd Arend, Wouter Molenaar, Bert Roeterdink, Jelle Maatman, Lex vad der Does, Dirk Middelkoop, Marc Bolhuis, Justin Wagener and Jamy van Holstei.

©Wasted Talent Magazine
Contact us